Tulevaisuuden kumppani

 
 
 
_DSC9456.jpg
 
 

Raskaat ja keskiraskaat rakenteet

Konepajamme sijaitsee Paraisilla ja teemme työtä yli 30 vuoden kokemuksella ja vahvalla ammattitaidolla. Suuret tuotantotilat, oma satama sekä kattava konekanta mahdollistavat raskaiden ja keskiraskaiden teräsrakenteiden valmistuksen laadukkaasti aikataulussa.

Monipuoliset puitteemme tarjoavat laajat mahdollisuudet ja palvelemme useita maailman johtavia laitevalmistajia. Haluamme osaltamme auttaa asiakkaitamme menestymään. Olemme luotettava sopimustoimittaja laadukkaille teräsrakenteille ja haluamme tehdä pitkäjänteistä yhteistyötä ja sitoutua projekteihin.

Laatu ja toimitusvarmuus

Tekemisemme ja tuotantoprosessimme ovat sertifioituja ja meillä on tarkat laadunvalvontakriteerit. Sertifioitu toimintamme takaa oikea-aikaisen ja laadukkaan toimituksen. Työllistämme noin 60 alan ammattilaista ja koko henkilökuntamme on sitoutunut laatuun ja tekemiseen. Osaava ja sitoutunut henkilökuntamme on arvokas resurssimme.

Toimitusvarmuutta lisää konepajamme monipuolinen konekanta ja kaikki eri työvaiheet tapahtuvat saman katon alla. Työvaiheisiimme kuuluvat esim. plasma- ja kaasuleikkaukset, taivutukset, robotti- ja jauhekaarihitsaukset, koneistukset sekä lämpö- ja pintakäsittelyt.

Olemme YLPEITÄ OSAAMISESTAMME ja tarjoamme sen käyttöönne!

 
 
 

Toimiva kokonaisuus

Meillä on monipuolinen konekanta ja laajat tuotantotilat

Referenssit

Olemme ylpeitä tekemisestämme.

Koneluettelo

Tutustu käytössämme oleviin koneisiin.

Ota yhteyttä

Miten voimme palvella?

 
 
 
 

Toimivat puitteet takaa
onnistuneen lopputuloksen

raskaat ja keskiraskaat teräsrakenteet luotettavasti ammattitaidolla

 
 
_DSC9225_1.JPG